zondag 30 oktober 2011

Challenge nummer 18:Doggie Diva

Ik heb weer meegedaan met de challenge op het forum van De ScrapHeap .De challenge was nu dat we een layout moesten maken met de onderstaande 10 opdrachten:
Een foto
Twee regels tekst
Drie stempels
Vier stukjes kant en/of lint
Vijf bloempjes
Zes verschillende stukjes papier
Zeven letters voor de titel
Acht brads en/of knoopjes
Negen hotfix steentjes en/of pearls
Tien centimeter borduren.
Dus niet minder maar meer mag wel.
Ik heb voor deze challenge een foto gebruikt van Tara tijdens onze vakantie in Frankrijk.Deze layout heb ik tijdens het ScrapHeapWeekend.
En dan nog een paar detailfoto`s:



Ik heb tijdens het weekend nog een andere layout gemaakt,die zal ik later deze week hier plaatsen.

Groetjes,
Miriam

maandag 24 oktober 2011

ScrapHeapWeekend 8

Afgelopen weekend zijn mama en ik weer mee geweest met het ScrapHeapWeekend 8 van De ScrapHeap.Voor de vrijdagavond had iedereen weer wat lekkers meegebracht.


Na het eten kregen we allemaal een mooie en goed gevulde goodiebag met het thema kerst.



s`Avonds hebben we ook nog bingo gespeeld.Maar we hebben ook lekker zitten scrappen.De layouts die ik heb gemaakt dit weekend laat ik in een volgend berichtje zien.Op zaterdag was het ontbijt en de lunch weer heerlijk.s`Middags heb ik samen met Josefine en Monique foto`s gemaakt in de tuin.






Ook hebben we op zaterdag een mini worshop gehad van Els.We hebben allemaal een horloge van Tim Holtz gekregen en die hebben we gevuld.Mama en ik hebben allebei een andere gemaakt.Links op de foto is mijn horloge.



s`Avonds was er weer eten van de chinees en als toetje hadden we ijs.Na het eten hebben we het 5 euro spel gespeeld,het was weer leuk om te doen.


En natuurlijk werdt er weer bingo gespeeld,ook dit was weer erg leuk.Op zondag hebben we ook nog de hele dag lekker zitten scrappen.En na de lunch gingen we nogmaals een spelletje spelen.Dit maal moesten we met een dobbelsteen gooien.Uiteindelijk had iedereen een mooie stempels gekregen van Carla.





Voordat we aan het spelletje begon werdt er eerst nog een paar prijsjes uitgereikt.We konden een layout maken met een foto uit de oude doos,we waren niks verplicht.Mama en ik hebben allebei een layout ingeleverd.Mama had met haar layout een gedeelde eerste plaats en kreeg een mooi album.Op haar blog zal ze later haar layout met enkele detailfoto`s plaatsen.


En ik had de derde plaats met mijn layout.






We hebben een super leuk weekend gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar.Ik zal later de rest van de foto`s zien van mijn layouts die ik heb gemaakt tijdens het weekend.

Groetjes,
Miriam

maandag 17 oktober 2011

Challenge rose/groen

Op het forum van De ScrapHeap heb ik weer meegedaan met de challenge.Omdat de ScrapHeap 5 jaar bestaat was de opdracht maak een layout in de kleuren van De ScrapHeap rose/groen en gebruik een foto die te maken heeft De scrapHeap.De foto`s die ik gebruikt heb zijn van afgelopen mei van het ScrapHeapWeekend 7 1/2.

En dan nog een paar detailfoto`s:




Ik ga nu weer lekker verder met mijn mini albumpje,zodra ik weer wat af heb zal ik het hier weer plaatsen.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.

Groetjes,
Miriam

zondag 9 oktober 2011

Mini album ScrapHeapWeekend 6

Ik lig een beetje erg veel achter met mijn foto`s te scrappen.Zo ook de foto`s van het ScrapHeapWeekend 6 van De Scrapheap  van vorig jaar oktober.Inmiddels heb ik weer een paar pagina`s af.Maar ik ben er nog niet en van het weekend 7 1/2 liggen de foto`s ook nog te wachten.En het volgende weekend staat al weer voor de deur.Dus ik heb het nog heel erg druk met scrappen.Inmiddels heb ik al weer een paar layouts af.








Ik ga nu weer heerlijk verder met scrappen zodat ik het album een heel eind af voordat het volgende weekend begint.En dat is alweer over 2 weken.We hebben er nu al weer zin in mama en ik.Nog een fijne zondagavond en bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.

Groetjes,
Miriam

woensdag 5 oktober 2011

De ScrapHeap 5 jaar

De ScrapHeap bestaat 5 jaar,en als je jarig bent dan geef je een feestje.En dat feestje was afgelopen zondag 2 oktober.Tijdens deze dag werden er 2 workshops gegeven en er was een kraftmarkt.Hieronder een impressie van deze leuke en gezellige dag.




Beide workshops hebben mam en ik samen gedaan,het was echt super gezellig.De workshops werden gegeven door Birgit Koopsen .


De eerste workshop was een vogelhuisje,deze kan ik nog niet laten zien omdat ik nog een paar dingetjes moet afwerken.De 2e workshop was een layout,deze werd bewerkt met oa geso en glimmermist.Ook de bloemen hebben we bewerkt met glimmermist.Dit is wat ik heb gemaakt afgelopen zondag.


En dan nog een paar detailfoto`s.





Zodra ik het vogelhuisje af heb zal ik hem hier gelijk plaatsen.Bedankt voor het lezen en het bezoeken van blog.

Groetjes,
Miriam