zondag 30 januari 2011

Michael & Sky

In het vorige bericht had ik gezegd dat ik de tegen pagina hier zou plaatsen.Deze 2 layouts komen samen in het album wat ik maak voor mijn neefje Michael.

En dan een paar detailfoto`s:


Ik ga weer lekker verder met scrappen en zodra ik weer wat af heb zal ik het hier weer plaatsen.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.En nog een fijne zondag.

Groetjes Miriam.

Give a hoot

Ik heb weer meegedaan aan een challenge op het forum van "De Scrapheap".Je moest nu gebruik maken van een sketch.Dit is de sketch die we moesten gebruiken:

De sketch heb ik een kwart slag gedraaid,en dit is dan het eind resultaat:

En dan nog een detailfoto`s:

In een volgend berichtje zal ik de tegen pagina laten zien die ik heb gemaakt.

zaterdag 29 januari 2011

JO2010 week 43

Ook heb ik week 43 af.Het thema voor deze week was "scrap over iets wat je verzameld".Alleen ik heb voor deze week voor iets anders gekozen nl het scrapweekend.Het was de eerste keer dat wij meegingen met het ScrapHeapWeekend van de ScrapHeap.

Zoals je kan zien heb ik er een pagina extra gemaakt,dit heb ik gedaan omdat ik de tekst over deze week niet anders kwijt kon.

En dan heb ik nog een paar detailfoto`s.



Ook heb ik de afglopen week niet stil gezeten,zodra ik er foto`s van heb gemaakt zal ik het hier gelijk weer plaatsen.Voor nu bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog en een heel fijn weekend.

Groetjes Miriam.

JO2010 week 41

Zoals ik had belooft hier is week 41 van het JO2010.Het thema voor deze week was "Herfst".Het was weer een leuke opdracht,omdat wij elk jaar toch proberen om paddestoelen te zoeken en dan op de foto te zetten.Het is mij dit jaar gelukt om foto`s te maken van de wel bekende rode paddestoel met witte stippen.Dit is mijn uitwerking geworden.

Voor deze week heb ik nog geen tekst geschreven dus dat moet nog.Wel heb ik een paar detailfoto`s.


In een ander berichtje zal ik week 43 laten zien.

zondag 23 januari 2011

JO2010 week 50

Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier wat heb geplaatst.Ik ben nog steeds druk bezig met mijn jaaroverzicht van 2010.Inmiddels heb ik al weer drie weken af.Voor week 50 had ik een ander thema gekozen nl.winter.Dit is uiteindelijk mijn uitwerking geworden.

Voor de tekst heb ik een extra pagina toegevoegd.

En dan nog een paar detailfoto`s.



In een volgend berichtje laat ik week 41 zien.

zondag 9 januari 2011

JO2010 week 51

En ook week 51 is af.Het thema van deze week was scrappen,maar ik heb voor een ander onderwerp gekozen.Deze week stond namelijk in het teken van Serious Request,vandaar dat ik hier voor had gekozen.Ik werkte in deze week in Eindhoven en dat kwam mooi uit.Het podium waar het concert werdt gegeven op vrijdag was vlakbij de winkel waar ik aan het werk was.Ik heb alleen naar Marco Borsato gekeken omdat ik toch wel op tijd thuis wilde zijn.

En natuurlijk de tekst die ik heb geschreven:

En dan sluit ik af met een detailfoto:

Ga gauw verder met de andere weken,het zijn er best nog wel veel.Maar zodra ik weer wat af heb zal ik het hier weer plaatsen.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.

Groetjes Miriam.

dinsdag 4 januari 2011

JO2010 week 39

Het is een hele klus om alle weken in te halen maar ben al goed op weg.Inmiddels heb ik ook week 39 af.Het thema van deze week is huisdieren,en die hebben we hier in huis rondlopen.Dit is wat ik er van heb gemaakt.

De tekst die ik geschreven heb:

En dan nog een paar detailfoto`s:


Ik ben inmiddels aan week 51 begonnen.De weken lopen een beetje door elkaar omdat ik eerst de foto`s gebruik die ik heb liggen.En daarna ga ik weer foto`s afdrukken.Zodra ik weer wat af heb zal ik het hier weer plaatsen.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.

Groetjes Miriam.

zondag 2 januari 2011

JO2010 week 45

Ook week 45 is af.Ik had voor deze week st.Maarten gekozen maar helaas het weer zat niet mee.Ik heb daarom gekozen voor foto`s van het park wat die week blank stond.Dit is mijn uitwerking uiteindelijk geworden:

En de tekst:

En dan nog een paar detailfoto`s:


Vanavond ga ik weer verder met scrappen want we gaan vandaag een High Tea maken.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.

Groetjes Miriam.

zaterdag 1 januari 2011

JO2010 week 47

Allereerst iedereen een heel gelukkig en een creatief 2011.

Een van mijn voornemens van dit jaar is om het jaaroverzicht van 2010 af te krijgen.Het zal een hele klus worden maar het moet me toch lukken.Inmiddels heb ik dus week 47 af.Het thema van deze week was Harry Potter.En heel toevallig zijn mama en ik naar de film geweest.Dit is mijn uitwerking geworden van week 47:

En dit is de tekst,kort maar krachtig :

En dan nog een detailfoto:

Ik ga nu gauw verder met de rest van de weken die nog liggen te wachten.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.

Groetjes Miriam.