zaterdag 24 juli 2010

Vakantie

Ik ben de komende 2 weken met vakantie.Dus het zal stil zijn op mijn blog.Ik ga wel proberen om een reisblog bij te houden.Dit is de link:http://traveljournal-scraplady.blogspot.com .Voor de diegene die op vakantie gaan een hele fijne vakantie en tot over 2 weken.

Groetjes Miriam

zondag 18 juli 2010

Varde en Ribe.

We zijn gisteren lekker een dagje wezen scrappen bij Sandra in Zoetermeer.Josefine was er ook.




Het is echt een productieve dag geweest.Mama had bijna 4 layouts af,Josefine had er ook 4 layouts af.Sandra was met haar derde layout bezig en ik had er ook drie af.Ik had er een half thuis al af en die heb ik gister verder afgemaakt.Ik ben nog druk bezig met onze vakantiefoto`s van vorig jaar.De eerst die ik heb gemaakt gemaakt gaat over het plaatsje Varde.En de tweede over het plaatsje Ribe.




En dan nog een paar detailfoto`s.






De derde layout laat ik zien zodra de tegerhanger ook klaar is.Voor nu bedankt voor het lezen van mijn blog en laat gerust een berichtje achter.Nog een fijne avond.

Groetjes Miriam.

dinsdag 13 juli 2010

Explore nature

Inmiddels heb ik weer een layout af van onze vakantie naar Denemarken.Ik heb nu foto`s gebruikt van de natuur die we onderweg tegen kwamen naar de camping in Hvide Sande.



En een paar detailfoto`s.




En dan ter afsluiting een paar foto`s van onze Tara.Tijdens het warme weer mocht ook Tara even afkoelen in het zwembad.



En hier is ze samen met Kitty onze kat.



Zodra ik weer iets af heb zal ik het hier weer laten zien.Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en laat gerust een berichtje achter.Nog een fijne dinsdag.

Groetjes Miriam.

woensdag 7 juli 2010

Tara

We hebben sinds vandaag weer een hondje in huis.Ze heet Tara en is 8 weken oud.Het is echt een lieverd.Onze kat reageerd er ook goed op.En dit is dus Tara.





Dat wordt de komende tijd weer een hoop foto`s maken.En natuurlijk de nodige layouts.Zodra ik weer wat heb om te laten zien dan zal ik het hier weer plaatsen.Bedankt voor het lezen van mijn blog en laat gerust een berichtje achter.

Groetjes Miriam.

zondag 4 juli 2010

Hvide Sande

Ik heb inmiddels weer een layout af van onze vakantie naar Denemarken.Dit maal over Hvide Sande waar wij op de camping stonden.Dit is een klein vissersdorpje aan de noordzee.




En dan nog een paar detailfoto`s:




Zodra ik weer wat af heb zal ik het hier weer plaatsen.Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en laat gerust een berichtje achter.

Groetjes Miriam.