woensdag 28 januari 2009

Circle journal 4.

De volgende layoutjes heb ik vandaag mogen ontvangen voor mijn circle journal.




Het zijn weer twee mooie layoutjes.Zodra ik weer wat nieuws heb laat ik het hier weer zien.Laat gerust een berichtje achter en tot de volgende keer.

Groetjes Miriam.

Layout.

Ook heb ik onlangs een layout gemaakt van mijn vakantie in Wassenaar.Ik ben toen samen met mijn moeder terug geweest naar onze roots.

We zijn toen op verschillende plekken geweest waar we vroeger hebben gewoont voor dat we naar Brabant verhuisde.
We wonen nu inmiddels alweer 29 jaar in Brabant en het bevalt me nog steeds,ik zou voor geen goud terug willen naar waar ik heb gewoont.

Deze layout die ik heb gemaakt komt vooraan in mijn album te zitten als eerst pagina.



En nog een paar detail foto`s.



Circle Journal 3.

Zoals ik in eerdere berichtjes had vertelt ben ik bezig met een circle journal.Ik heb nu voor in mijn eigen circle journal twee layoutjes gemaakt.




En dan nog een paar detail foto`s.





Zodra ik weer wat af heb dan laat ik het weer hier zien.Bedankt voor het lezen van mijn blog en laat gerust een berichtje achter.

Groetjes Miriam.

maandag 19 januari 2009

Circle journal 2.

Zoals ik gister al vertelde doe ik mee met een Circle journal op het forum van "De Scrapheap.Ik kan nu de voledige foto`s laten zien van wat ik heb gemaakt.


zondag 18 januari 2009

Circle journal.

Op het forum van "De Scrapheap" doe ik mee met een circle journal.Ik heb zelf het thema "Mijn woonplaats".Zodra ik mijn eigen layouts af heb zal ik de foto`s hier plaatsen.Wel kan ik een paar sneaks laten zien van mijn eerste layouts die ik heb gemaakt en inmiddels verstuurd zijn.Zodra diegene voor wie ze zijn ze heeft ontvangen zal ik hier de voledige layouts laten zien.






Ook heb ik inmiddels de eerste layouts ontvangen met mijn thema.Deze layouts zijn van Martine.




Zodra ik weer wat af heb zal ik het weer hier laten zien.Bedankt voor het kijken op mijn blog en laat gerust een berichtje achter.Nog een fijne avond en tot de volgende keer maar weer.

Groetjes Miriam.

maandag 12 januari 2009

Winters Uden.

Het is alweer een paar weken geleden dat ik hier wat heb geschreven en wat heb laten zien.Afgelopen week was het een heerlijk winters weer hier en natuurlijk op andere plekken van nederland.Dus dan maar weer op pad met het fototoestel en dan weer mooie foto`s maken.Ook heb ik een paar foto`s gemaakt bij ons achter in de tuin.




Ook heb ik foto`s gemaakt toen ik onderweg was naar Heesch.